Uskoro drugi broj

U prvom broju smo donijeti seriju tekstova i dokumenata o stvarnim događajima u natjecanjima iz informatike koji su godinama ostajali skriveni od očiju javnosti ili im je bila posvećivana nedovoljna pažnja. Događaji koji su nakon izlaska prvog broja uslijedili na prošlotjednom Državnom natjecanju, pokazali su da su naša zapažanja bila posve utemeljena, a da su ocjene mogle biti čak i puno oštrije.

U drugom broju koji će izići uskoro donijet ćemo nekoliko zanimljivih svjedočanstava o netom završenom državnom natjecanju iz informatike, ali i nekoliko vrućih tema koje su dugo čučale pod tepihom skrivene od očiju javnosti.

Prvi broj je dosad imao točno 1960 čitanja, a najveću pažnju privukli su članci o uskraćivanju prava učeniku Dominiku Fistriću na zasluženog Oskara znanja i o poništenom županijskom natjecanju iz informatike, možda i iz razloga što su bili dodatno izdvojeni i predstavljeni kao teme broja. Odmah iza njih nalazi se UspuTalk s Ivicom Kičićem, jednim i neponovljivim, koji, osim što je skloniji ‘vrapcu u ruci’ nego li ‘Gopcu na grani’, kaže da više voli ‘francuskinje na plaži’ nego li ‘Amarikance u Parizu’.

Za nekoliko dana, 18. ili 25. travnja, pred vama će biti drugi broj s ukupno dvanaest naslova, a dotle se još malo posvetite prvijencu …

Vrijeme je za drugi broj!